Login      Inregistrare
 
Username: Retine login?
Password:
 
 
 
 
Formular de Inregistrare
Nume de Utilizator:
Adresa de Email:
Parola Secreta:
Confirmati Parola:
Data Nasterii: Click Aici
Localitate:
Sex: Baiat     Fata


Prin inregistrare declarati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii de folosire ai acestui site prezentati mai jos.

Pentru a selecta data nasterii foloseste sagetile din calendar:
cele doua sageti << pentru ani
si cea singura < pentru luniTermeni si Conditii

Intrand in acest site si accesand orice link care apare in interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

In nici un caz administratorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru informatiile adaugate de catre utilizatorii site-ului.

AvatareAvatare.ro nu este angajatorul utilizatorilor care posteaza poze sau mesaje pe aceasta pagina de internet.

Sunteti de acord sa nu afisati sau transmiteti catre Poze-Haioase.ro nici un material care violeaza un patent, o marca inregistrata, un drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti. Prin trimiterea informatiilor catre AvatareAvatare.ro aprobati automat ca proprietarul infomatiilor a acordat Poze-Haioase.ro dreptul gratuit, irevocabil si nerestrictionat de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate, distribui, afisa aceste informatii (intregi sau partiale) international si/sau a le incorpora in alte lucrari in orice forma.

Nu aveti voie sa accesati aceste materiale cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera imaginabila. Interesul dvs. in toate informatiile afisate pe site are un caracter pur privat, iar informatiile accesate sunt in propriul dvs. interes.

Nu veti vinde si/sau redistribui in orice fel continutul acestui site.

Sunteti de acord sa colaborati cu adminii acestui site pentru a vi se confirma datele si pozele din profil.

Adminii acestui site au voie sa blocheze orice profil care poate parea suspect. Adminii acestui site vor incerca mai intai sa rezolve pe cale amiabila orice disputa, dar in cazul in care nu se reuseste .. vor putea bloca orice profil si interzice accesul persoanelor respective in site.

Prin inscrierea in acest site sunteti de acord sa primiti orice fel de comunicari prin e-mail din partea noastra, atat informative cat si cu caracter comercial.


   

 

Top Avatare :
Rating: 8.81

Avatare Te Iubesc
 
Rating: 7.93

Baieti Frumosi
 
Rating: 7.93


Rating: 7.89

 
Rating: 7.88

Avatare Ingeri
 
Rating: 7.88


Rating: 7.86

Poze Inimi Frante
 
Rating: 7.86

 
Rating: 7.86


Rating: 7.85

 
Rating: 7.85

Poze Cu Inimi Frante
 
Rating: 7.85